Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Maailman romanttisimmat kosintapaikat

kosinta joen rannalla

Kuva Dylan Sauerwein / Unsplash.com

Lockdownien avautuessa ja matkailurajoitusten poistuessa ympäri maailmaa haaveet kosia tai tulla kosituksi erityisen romanttisesti mahdollistuvat jälleen. Nappaa tästä ideat maailman romanttisimmista lokaatioista omaan käyttöösi ja yllätä puolisosi ihanasti.



N.Peal tutkitutti keväällä 2021, mitkä ovat Instagramin tägätyimmät kosintapaikat. Tutkimuksessa selvitettiin mm. sanojen ’proposal’ ja ’engagement’ käyttöä Instagramissa.

Ranska on suosituin maa rakkauden tunnustuksille ja "rakkauden kaupunkina" Pariisi on tietysti instatuin kosintapaikka maailmassa. Eurooppa varastaa peräti 60 % maailman kaikista Instan suosituimmista kosinta- ja hääpaikkakohteista. Listalla mukana tietysti Ranska, Italia, Kreikka ja Espanja. Vain lämpimät trooppiet saaret Bali ja Hawaiin Kauai sekä jylhä kansallispuisto Grand Canyon luiskatavat mukaan top kymppiin.

kosinta kanjonissa

Kuva Alek Burley / Unsplash

Maailman 10 instagrammatuinta kosintakaupunkia ja -kohdetta

1. Pariisi, Ranska

Pariisi on maailman rakkauden pääkaupunki. Ranskan kielen kuunteleminen ja puhuminen lisää aika varmasti lemmen leiskuntaa entisestään, sillä kieli on monien mielestä maailman romanttisin.

2. Bali, Indonesia

Bali on täydellinen romanttinen kohde pariskunnille. Vehreän trooppisella Balilla voi viettää romanttista rantalomaa nauttien hyvästä ruuasta, rentouttavista spa-hoidoista ja kauniista luonnosta sekä tietysti lämmöstä.

3. New York, Yhdysvallat

New York ei ehkä heti ensiajatuksella tunnu romanttiselta kaupungin intensiivisen sykkeen vuoksi, mutta New Yorkissa kaikki on mahdollista! Miten olisi hevoskärryajelut Central Parkissa, romanttinen picnic puiston keskellä tai helikopteriajelu Manhattanin yllä?

4. Lontoo, Iso-Britannia

Lontoossa kaupungin historia, kuninkaalliset maamerkit, lumoavat puistot ja uskomaton iltaelämä ja ravintolat tarjoavat upean ympäristön romantisoinnille.

5. Rooma, Italia

Harvassa kaupunki yhtä voimakas historiallinen henki kuin hurmaavassa Roomassa. Etenkin jos olet romanttinen sielu, eläväisen Rooman kaaduilla huokuva nostalgia tekee kaupungista suorastaan vastustamattoman.

6. Venetsia, Italia

Venetsian taianomaista lumovoimaa ei oikein voi kiistää, eikä vastaavaa paikkaa löydy mistään muualta. Voisiko kukaan vastustaa paikkaa, jossa kuljetaan pitkin kauniita kanaaleita gondoleissa, oman kullan kainaloon käpertyneenä?

7. Santorini, Kreikka

Santorini on tunnettu syvänsinisistä vesistään ja jumalaisista auringonlaskuistaan. Romanttinen viikonloppu näissä maisemissa ei voi epäonnistua!

8. Barcelona, Espanja

Barcelona on sykkivä kansainvälinen kaupunkiin, jonka keskustasta pääsee hiekkarannalle helposti. Barcelonassa yhdistyvät saumattomasti rantaelämä ja kaupunkikulttuuri.

9. Kauai, Yhdysvallat

Koskemattomia hiekkarantoja, huumaavia auringonlaskuja ja lämmin merituuli. Kauailta löytyy kaikki mitä romanttiseen matkaan tarvitaan.

10. Grand Canyon, Yhdysvallat

Retki Grand Canyonille on todella mieliinpainuva kokemus, onhan kanjoni valittu yhdeksi maailman seitsemän luonnonihmeen joukkoon.

 

Älä tuhlaa aikaa loputtomaan googlailuun, löydä kotimaassa myytävä kihlasormus Häät.fin Sormuskoneesta!

Lue kosinnasta lisää Häät.fistä

Kuinka kosia romanttisesti? Lue Häät.fistä >>

10 uniikkia tapaa kosia. Lue Häät.fistä >>

Naisilla on ”lupa” kosia miehiä karkauspäivänä. Lue Häät.fistä >>

Kosia saa kuka vain ja ketä vaan – myös karkauspäivänä. Lue Häät.fistä >>

Muokattu: 17.1.2024