Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääkirja tallentaa muistot häiden suunnittelusta hääjuhlaan

Viime vuosina on ilmestynyt jonkin verran täytettäviä hääkirjoja. Siis kirjoja, jotka toimivat samalla periaatteella, kuin vauvakirjat. Kirjat, joihin kirjataan ylös ensimmäisten hampaiden ilmestyminen, milloin lapsi oppii kävelemään ja mikä on ensimmäinen suusta pääsevä sana, jne.

Hääkirja tallentaa muistot häiden suunnittelusta hääjuhlaan
Hääkirja tallentaa muistot häiden suunnittelusta hääjuhlaan

Uusin on Otavan Viivin ja Wagnerin hääkirja. Viivin ja Wagnerin hääkirja – Se on menoa nyt! (2013, Otava) on hääparin itse täytettävä kirja. Kirjaan on tarkoitus tallettaa kaikki ikimuistoiset yhteiset hetket suhteen alkuhuumasta häiden hauskoihin sattumuksiin.

Sen sivuille voi kirjata hauskaa ja hyödyllistä tietoa itsestä ja kumppanista, suhteen etenemisestä, toiveista, unelmista – tai laatia vaikka avioliiton viisivuotissuunnitelman Viivin ja Wagnerin hengessä. Kirja on täynnä kivoja kysymyksiä, joihin voi vastailla yhdessä ja erikseen. Valokuvamuistoille on myös omia paikkoja.

Hauska lahjakirja hääparille Viivin ja Wagnerin jäljittelemättömässä hengessä!

Hääkirja tallentaa muistot häiden suunnittelusta hääjuhlaan

Toinen saatavissa oleva täyttökirja on Hääkirja – kirja kaikille, jotka sanovat tahdon (2011, Fill & Tell). Se on lämminhenkinen ja moderni täyttökirja, johon hääparin myöskin tarkoitus tallentaa muistoja itsestään ja omista häistään. Kirja ulottuu ensi suudelmasta kihlaukseen, vihkimisen, hääjuhlan, häämatkan ja muiden tärkeiden hetkien kautta tuleviin hääpäiviin saakka. Kirjan lopussa on myöskin tyhjää tilaa, jolloin sitä voi käyttää halutessaan vieraskirjana.

Nämä molemmat hääkirjat ovat ihana lahjaidea juuri kihlautuneelle parille tai sitten häälahjaksi. Hääkirja on upea muisto koko elämän varrelle ja myös tuleville sukupolville.

 

Muokattu: 28.9.2017